Ilmoittautuminen Yritystutkimus ry:n koulutuspäiville 27.-28.9.2018 on alkanut

Yritystutkimus ry:n koulutuspäivät 27.-28.9.2018

Paikka: Crowne Plaza Helsinki, Mannerheimintie 50, Helsinki

Ilmoittautuminen (linkki): https://ilmo.contio.fi/tavicon/main.aspx?id=182

Yritystutkimusry_koulutuspäivät_ohjeet

Yritystutkimus ry koulutuspäivät 2018 alustava ohjelma

Yritystutkimus ry:n koulutuspäivillä keskustellaan tänä vuonna talouden suhdanteiden lisäksi erityisesti yritysjärjestelyistä ja omistajanvaihdoksista sekä EU-rahoituksen tilanteesta ja kehityksestä. Koulutuspäivien aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja talouselämän eri osa-alueilta sekä asiantuntijoiden että yrittäjien näkökulmasta.

Tilaisuus sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään tietoa nykyisen taloussuhdanteen vaikutuksista toimintaamme, haluavat kasvattaa osaamistaan yritysjärjestelyiden rahoitukseen liittyen sekä ovat kiinnostuneita EU-rahoitukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Ensimmäisen päivän ohjelma alkaa totuttuun tapaan ekonomistin taloudellisella katsauksella. Tämän jälkeen työ- ja elinkeinoministeriö johdattelee meitä omistusjärjestelyteemaan, minkä jälkeen Finnvera kertoo roolistaan omistusjärjestelyiden rahoittajana. Päivän aikana kuulemme puheenvuoroja myös pääomasijoittajilta sekä due diligence -prosesseista.

Ensimmäinen päivä päättyy viihtyisään iltatilaisuuteen Crowne Plazan Talvipuutarhassa. Verkostoitumisen ohella pääsemme asiantuntijan johdolla maistelemaan kuohuvia juomia sekä nauttimaan pienestä suolaisesta.

Toisena päivänä pääsemme syventämään näkemystämme EU-rahoituksesta sekä EIB:n, rahoittajan että Business Finlandin näkökulmasta. Päivä huipentuu aivotutkija Katri Saarikiven puheenvuoroon.

Koulutuspäivien aikana saamme myös kuulla useita teemoihin liittyviä mielenkiintoisia yrityspuheenvuoroja.

Voit tänäkin vuonna osallistua interaktiivisesti koulutuspäivien sisältöön esittämällä tapahtuman aikana kysymyksiä ja kommentteja puheenvuoroihin liittyen.

Aurinkoista kesää!