Yritystutkimus ry online-tapahtuma 30.10.

Yritystutkimus ry tarjoaa sinulle mahtavan mahdollisuuden osallistua 30.10. klo 9-11.00 online-tapahtumaan, jossa kuulemme tuoreimman talouskatsauksen sekä kuumimmat uutiset USA:n presidentinvaaleista.

Nordean pääekonomisti Tuula Koivu antaa meille katsauksen talouteen, kuinka Covid-19 on vaikuttanut sekä Suomen että yhden maailman merkittävimmän talousalueen, Kiinan talouteen. Vaaliasiantuntija Mika Aaltola avaa meille USA:n presidentinvaaleja sekä vaalien mahdollisia vaikutuksia talouteen ja maailmaan yleisesti.

Ohjelma:

9.00    Talouskatsaus Covid-19 näkökulmasta, Tuuli Koivu, pääekonomisti, Nordea

9.45  Kysymykset

10.00  USA:n presidentinvaalit, Mika Aaltola, johtaja, Ulkopoliittinen instituutti

10.45   Kysymykset

Ilmoittaudu mukaan online-tapahtumaan nyt alla olevan linkin kautta!

https://registration.contio.fi/tavicon/Registration/Login?id=1012-T_1012-41