Lomakkeet

Lomakkeet T2 – Tulossuunnitelma ja T4 – Rahoitussuunnitelma ovat saatavilla sekä xls- että pdf-tiedostoina. Lomakeet T1, T5 ja T7 ovat ainoastaan Adoben pdf -tiedostomuodossa.

Seuraavat tiedostot sisältävät T2 ja T4 -lomakkeet eri kieliversioina Excelin xls-muodossa.

  • Voit katsella, täyttää ja tallentaa tiedostoja esim. Microsoft Excel tai OpenOfficen Calc -ohjelmilla.
  • Lomakkeiden täyttöohjeet ovat solujen kommentteina. Ohjeellisen solun tunnistat pienestä punaisesta kolmiosta solun oikeassa yläkulmassa.
  • T4 -lomakkeeseen on tehty suoria soluviittauksia T2-lomakkeesta. Jos haluat syöttää tiedot suoraan näihin soluihin, poista ensin taulukkojen suojaus valitsemalla Työkalut…Suojaus…Poista taulukon suojaus.

T2- ja T4-lomakkeet sisältävä Excel-tiedosto

Suomeksi På svenska In English

Seuraavat lomakkeet ovat Adoben pdf -tiedostomuodossa. Lomakkeiden katselua ja täyttämistä varten tarvitset ilmaisen Acrobat Reader -ohjelman. Saat sen tarvittaessa täältä.

  • Linkkiä painamalla pääset täyttämään lomaketta suoraan näytöllä.
  • Tai voit tallettaa lomakkeen painamalla hiiren oikealla näppäimellä linkkiä, minkä jälkeen valitset selaimesta ja kieliversiosta riippuen vaihtoehdon Save Link/Target As… tai Tallenna nimellä… ja talletat lomakkeen omalle koneellesi.
  • Ilmaisella AdobeReader -ohjelmalla täytettyä lomaketta et voi tallettaa, vain tulostus kirjoittimelle on mahdollista.
  • Mikäli käytössäsi on lisensoitu Adobe Acrobat -ohjelma, on täytetyn lomakkeen tallettaminen mahdollista. Talleta tällöin lomake omalle koneellesi ja lataa se Acrobat -ohjelmaan täytettäväksi (talletus selaimen kautta lomaketta täytettäessä ei ole mahdollista). Adobe Acrobat -ohjelmistojen jälleenmyyjät löydät täältä. Anna hakukriteereiksi Finland ja haluamasi kaupunki.
  • Huom! Readerin kirjoitinvalinnassa ota pois ruksi kohdasta Annotations (muuten myös lomakkeiden ohjetekstit tulostuvat).
  • Kun olet täyttänyt kunkin lomakkeen viimeisen syöttökentän, paina enteriä (muuten syöttämäsi viimeinen kenttä ei tulostu).
  • Lomakkeissa on täyttöohjeita. Ohjeet avautuvat tuplaklikkaamalla ja ne suljetaan ohjeruudun vasemman yläreunan palkkia klikkaamalla.
Suomeksi På svenska In English
T1 Investointisuunnitelma Investeringsplan Investment plan
T2 Tulossuunnitelma Resultatbudget Result budget
T4 Rahoitussuunnitelma Finansieringsbudget
T5 Kassabudjetti Kassabudget Cash budget
T7 Laina Lån loans

Yritystutkimus ry ei vastaa lomakkeiden avaamiseen ja täyttämiseen tarvittavan ohjelman toimivuudesta tai lomakkeisiin liittyvistä teknisistä ongelmista.