Aihearkisto: Ajankohtaista

Yritystutkimus ry:n online-tapahtuma 22.4.2021 klo 9.00 – 11.00

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua toiseen Yritystutkimus ry:n järjestämään webinaariin. Ensimmäinen järjestettiin viime vuoden lokakuussa, joka sai runsaan osanoton ja hyvän palautteen. (Tulemme järjestämään webinaareja jatkossakin, mutta varsinaiset koulutuspäivät järjestämme loppuvuodesta mikäli tilanne sallii.)

Tilaisuus aloitetaan talouskatsauksella Aki Kangasharjun johdolla. Vanhempi tutkija Saila Turtiainen Ulkopoliittisesta

instituutista kertoo suurvaltakamppailun ja Brexitin tuomista haasteista. Kolmantena teemana on korona-ajan tilinpäätökset ja kuinka niitä tulisi tarkastella.

Ohjelma:

9.00 – 9.45         Talouskatsaus, Aki Kangasharju, Toimitusjohtaja, Etla

9.50 – 10.20       Kiinan, USA:n ja EU:n väliset kauppapoliittiset jännitteet, Vanhempi tutkija Saila Turtiainen, Ulkopoliittinen instituutti

10.25 – 10.55     Tilinpäätökset korona-aikana, Riitta Laine, Audit specialist, ST-Akatemia

Puheenvuorojen välissä on hetki kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Yritystutkimus ry:n koulutustyöryhmä

Yritystutkimus ry:n koulutuspäivät siirtyvät

Vallitsevasta Covid-19 tilanteesta johtuen vuoden 2020 koulutuspäivät joudutaan ikäväksemme peruuttamaan. Tilanteen salliessa koulutuspäivät pyritään järjestämään keväällä 2021. Tiedotamme uudesta päivästä lähempänä, kun näemme kuinka epidemia tilanne etenee.

Tulemme avaamaan uutta koulutuspäivää varten uuden ilmoittautumisen. Mikäli olit jo ilmoittautunut syksyn koulutuspäiville, niin ilmoittautumisesi peruuntuu automaattisesti, eikä vaadi ilmoittautuneilta erillisiä toimenpiteitä.

Selvittelemme parhaillamme mahdollisia lyhyempiä virtuaalikoulutusmahdollisuuksia. Tulette saamaan kutsun etäkoulutuksiin sähköpostitse ja toivommekin lämpimästi tapaavamme teidät sitä kautta. Pysykää terveinä ja toivottavasti näemme taas livenä ensi keväänä